Välkommen till Framtiden

Här skall det vara fritt fram att exponera framtida möjligheter som kan komma att utvecklas. Det skall vara högt i tak men baseras på att det som presenteras skall kunna förverkligas. Vi skall komma med lösningar som är intressanta för framtiden och har framtiden för sig. Krav på minimal energiåtgång och med total hänsyn till miljön är ett villkor.

En äkta maglevbana som inneslutits i en rörliknade tub av glasfiber konstruktion!

Ett äkta maglevtåg som kommer farande genom en inneslutning av tåget. En fördel med den här lösningen är att passagerana kan se ut på den omgivningt som man åker igenom. En stor fördel för att ha behållning av resandet. En resa skall inte enbart vara en förflyttning utan den skall även vara en angenäm upplevelse.

En inframag lösning som använder permanentmagneter för att bära fram tåget!

En lösning som vi skälva förespråkar att med permanentmagneter bära upp fordonet och det i kombination med en utrust5ning som kian förflytta tåget till minimala energikostnader. Vi kallar vår lösning för InfraMag!

Den allra viktigaste beståndsdelen "Naturen" bestämmer den slutliga utformningen

Det är oerhört viktigt att alla lösningar som presenteras skall ta total hänsyn till naturen. Den är vår allra största tillgång och skall bevaras som den är och med minimal påverkan från transportlösningar.

Kommentarer:

Nedan kan du lämna dina kommentarer. Vi svarar så fort vi har läst av din kommentar och om den behöver ett svar ifrån oss. Behåll en hövlig och saklig ton. Personliga angrepp eller rasistiska kommentarer tas bort direkt. Välkommen att säga din mening.

Åk snabbt, billigt och säkert                 Tyst, bekvämt och behagligt                 100 % miljövänligt