InfraMag AB verksamhetsområde fokus på ​ bärning och framdrivning av höghastighetståg

Vårt verksamhetsområde kommer att koncentreras runt vår egen, nu under utveckling, teknik för att föra fram lätta tåg i högre hastigheter. Vi kallar den InfraMag. Den har patentsökts. 

Hela tåget vilar på ett magnetfält som skapas av permanenta magneter och framdrivningen sker med en höj och sänkbar boggi som har kontakt med en inbyggd räls i våra höghastighetsbanor. Utvecklingen av höghastighetsbanorna ligger i AMCCT AB, ett systerbolag till InfraMag. 

Med denna lösning kan vi bygga lätta och snabba tåg till mycket rimliga kostnader. Vi för just nu diskussioner med en stor tillverkare av fordon för järnvägsdrift.
Med den nya regeringen i Sverige får det bli samarbete med en utlänks partner. Det är utanför Sveriges gränser allting händer.
 
Ta för vana att besöka oss för vi lägger upp nyheter på internet ifall det sker en utveckling som kan vara intressant.

EU beslut den 1 december 2022

EU tog ett beslut den 1 december 2022 att alla godstransporter skall över till järnvägstransporter eller sjötransporter. Lastbilarna skall bort från våra vägar och kommer endast att accepteras som lokaltransporter mellan intermodala terminaler och kund. Alla städer/samhällen med över 100 000 innevånare skall ha intermodala terminaler för person och godstrafik. Skall vara utbyggda till den 31 december 2027. 

Man  har också enats om att fortsätter man att köra som vanligt och inte bygger det som har stipulerat kan EU centralt gå in och överta infrastruktur planeringen i varje enskilt land. 

Dess utom finns det inskrivet att "poluter pay", vilket gör att drivmedelspriserna kommer att få allvarligt stora kostnadsökningar vilket kommer att bli kännbart för svenskt näringsliv.​   

Kommentarer:

Nedan kan du lämna dina kommentarer. Vi svarar så fort vi har läst av din kommentar och om den behöver ett svar ifrån oss. Behåll en hövlig och saklig ton. Personliga angrepp eller rasistiska kommentarer tas bort direkt. Välkommen att säga din mening:

Åk snabbt, billigt och säkert                 Tyst, bekvämt och behagligt                 100 % miljövänligt